AAFB El PSOE acusa Rotger de menysprear l’acord del ple per soterrar les vies del tren
Font original: El PSOE acusa Rotger de menysprear l’acord del ple per soterrar les vies del tren

El PSOE acusa Rotger de menysprear l’acord del ple per soterrar les vies del tren

Publicat: 7 / oct / 2004  |  Actualitat ferroviària

LL.P.Inca.

El grup municipal socialista d’Inca considera que el batle Pere Rotger ha mostrat un «menyspreu absolut» pels acords del ple municipal, referint-se així a les seves recents declaracions juntament amb la consellera Mabel Cabrer sobre la petició de l’Ajuntament, realitzada per iniciativa del PSOE, per soterrar les vies del tren al seu pas per Inca.

L’acord al qual es referí el batle, que aprovà el ple per unanimitat inclòs el PP, es refereix a la petició tant al Govern central com al Govern balear per a què estudiïn el cofinançament d’aquest projecte.

A la roda de premsa celebrada el passat dilluns, Rotger i Cabrer ironitzaren sobre el projecte, tant pel seu elevat cost, quasi 100 milions d’euros segons el batle, i sobre la possibilitat que el Ministeri de Foment ho financiï.

Els socialistes es demanen ara «quin pot ser l’interès de la Conselleria d’Obres Públiques i del mateix Ajuntament a l’hora de negociar i defensar la realització d’aquesta infraestructura, si quan en parlen ho fan amb ironia» i qüestionen si el suport del PP a la moció fou «oportunisme polític», «ja que no creuen en ella». A més, el PSOE considera del tot inoportú que a la roda de premsa del passat dilluns, tant Cabrer com Rotger es referissin al president del Govern com «ZP». «En cap cas és un llenguatge adequat quan es parla com a batle de la ciutat o com a consellera d’Obres Públiques», manifesten els socialistes sobre això.

Tags: