AAFB El retard en unes obres a Marratxí obliga a ajornar l’inici del servei de tren
Font original: El retard en unes obres a Marratxí obliga a ajornar l’inici del servei de tren

El retard en unes obres a Marratxí obliga a ajornar l’inici del servei de tren

Publicat: 18 / jun / 2005  |  Actualitat ferroviària

LLUÍS PLANAS.Inca.
El retard en l’execució durant la matinada d’unes obres de supressió del pas a nivell des Caülls, en el municipi de Marratxí, provocà ahir la suspensió de l’inici del servei de trens fins passades les vuit del matí.

Aquesta suspensió del servei afectà centenars de passatgers de línia de tren, en unes hores en què es registra un major moviment d’usuaris que es dirigeixen cap als seus llocs de feina. Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) va emetre ahir una nota informativa demanant disculpes als seus passatgers pels problemes ocasionats, que imputà directament a l’empresa que realitza les esmentades obres, i anuncià que li demanarà responsabilitats.

Segons explicaren fonts de la Conselleria d’Obres Públiques del Govern, al voltant de les cinc de la matinada, l’empresa que executa les obres de supressió del pas a nivell des Caülls, Obras y Pavimentaciones Man S.A, avisà Serveis Ferroviaris que la via encara es trobava ocupada per maquinària d’obra. Personal d’SFM es desplaçà fins al lloc i ordenà la suspensió del servei de trens, que començava a les 5.50 hores.

Obres Públiques informà també que immediatament després es va posar en marxa un protocol d’actuació que consistí a avisar el punt d’informació i coordinació de trens i autobusos, i que als usuaris els oferiren alternatives mitjançant autobusos i taxis.

Alguns passatgers es posaren ahir en contacte amb aquest diari per assegurar que a l’estació d’Inca, a les set del matí, hi hagué manca d’informació i que no es va oferir cap alternativa fins a més tard. El primer tren no va arribar a Inca fins a les 9.20 hores. El servei es recuperà durant el matí i al migdia tan sols hi havia retards de quinze minuts en els combois procedents de Manacor.

Tags: