AAFB L’avaria d’ahir d’un tren a Marratxí provocà retards en totes les línies

L’avaria d’ahir d’un tren a Marratxí provocà retards en totes les línies

Publicat: 4 / mar / 2005  |  Actualitat ferroviària

Més d’un centenar d’usuaris foren traslladats en autobusos

C.R.G.Palma.
L’avaria al motor d’un tren de la línia de Manacor, que havia partit de Palma a les 16,50 hores provocà ahir un caos considerable al servei del ferrocarril durant tota l’horabaixa.

El tren amb cinc vagons que es dirigia a Manacor es quedà aturat a l’estació des Figueral de Marratxí. Més d’un centenar d’usuaris hagueren d’esperar entorn d’hora i mitja fins que es pogueren habilitar uns autobusos per transportar els viatgers afectats a Manacor. Aquests autobusos hagueren de fer aturades a Inca, Sineu i Petra per tal de recollir els passatgers que estaven esperant el tren i poder traslladar-los fins a Manacor.

Retards
L’avaria del tren deixà inutilitzada una de les vies, de tal manera que la resta de serveis de l’horabaixa es realitzà per l’altra via, fet que produí retards en cadena.

Els passatgers del tren avariat manifestaren la seva indignació a aquest diari per la falta d’informació sobre les causes, la durada de l’avaria i les solucions. De fet, segons afirmà un afectat, transcorré un temps considerable fins que es va prendre la decisió d’habilitar els autobusos. Davant de la impossibilitat d’arreglar el tren avariat a Marratxí, es decidí arrossegar-lo fins als tallers de Son Rullan.

Per la seva part, Serveis Ferroviaris lamentà totes les molèsties ocasionades als usuaris.

Tags: