AAFB L’oposició accepta la rectificació de Cort però diu que el mal ja està fet
Font original: L’oposició accepta la rectificació de Cort però diu que el mal ja està fet

L’oposició accepta la rectificació de Cort però diu que el mal ja està fet

Publicat: 14 / des / 2005  |  Actualitat ferroviària

JOAN C. PALOS. Palma.

L’oposició a l’Ajuntament de Palma acceptà i valorà positivament la rectificació de l’equip de govern muncipal sobre la «manera d’actuar» en l’episodi de l’esbucament del pont del tren, tot i que «el mal ja està fet». Tot i això, els diferents grups han anunciat que demanaran responsabilitats al PP.

Els grups municipals del PSOE, EU-EV i PSM emeteren ahir un comunicat conjunt en el qual manifesten la seva «satisfacció» per la «rectificació i l’assumpció d’errors» de l’equip de govern del PP tant en el tema de la destrucció de l’obra de Gaspar Bennàzar com en el compliment de l’horari de les obres de soterrament.

«Quines responsabilitats polítiques pensa assumir l’equip de Catalina Cirer i l’empresa encarregada de les obres de demolició per un fet que més que un error és una il·legalitat?», es demanen els tres grups en el comunicat. PSOE, IU-EV i PSM consideren que «el canvi d’actitud dels responsables municipals del PP arriba tard i malament, ja que l’esbucament del pont no té marxa enrere».

Els tres grups de l’oposició municipal recorden també que «gràcies a la pressió ciutadana i de nosaltres mateixos, Cirer i el seu equip han hagut de rectificar i deixar enrere l’actitud de confrontació i crispació amb veïns i oposició».

La portaveu de la plataforma de les Vies, Àngels Fermoselle, considerà ahir que «l’única rectificació possible és que el pont sigui reconstruït en el seu lloc». Quant a la seva «funcionalitat», Fermoselle suggereix que sigui una talaia per a vinants des d’on veure el parc de les Vies a un costat i el de les Estacions a l’altre».

Quant al canvi d’actitud del PP, la representant d’aquest moviment veïnal comentà que «és la prova que no es pot actuar a l’esquena de la ciutadania. Teníem raó en la polèmica de les obres, en la injustificada demolició del pont i en la necessitat d’un parc central per a Palma. Ho han d’acceptar així. Continuarem lluitant».

Tags: