AAFB L’oposició del Consell vol que el tren arribi a la plaça d’Espanya
Font original: L’oposició del Consell vol que el tren arribi a la plaça d’Espanya

L’oposició del Consell vol que el tren arribi a la plaça d’Espanya

Publicat: 4 / oct / 2004  |  Actualitat ferroviària

E.P. Palma.

Els grups de l’oposició al Consell de Mallorca -PSOE, PSM i EU/Els Verds- presentaran una moció conjunta en el ple d’avui, per via d’urgència, a fi de sol·licitar a l’organisme insular que insti el Govern a assegurar l’arribada del tren a la plaça d’Espanya mentre durin les obres de soterrament de les vies. Així mateix, el ple del Consell té previst aprovar una revisió de la tarifa del tractament de residus urbans per a l’any 2005, com també una proposta de modificació de l’ordenança fiscal de la taxa per serveis d’inspecció tècnica de vehicles.

A més, debatrà una esmena del grup de consellers d’EU/Els Verds, sobre la paralització de les tasques de construcció dels aparcaments a l’avinguda d’Antoni Maura, després d’haver-s’hi descobert restes arqueològiques, com un pont àrab del segle X. En aquesta àrea, també el socialista Celestí Alomar interpel·larà el conseller de Territori, Bartomeu Vicens, quant a les restes localitzades a l’hort del Rei.

Altres mocions que es debatran en la sessió d’avui són la del grup de consellers populars sobre la constitució de les comissions mixtes del Règim Especial de les Balears.

Tags: