AAFB La Plataforma pel Tren denuncia que SFM retira cartells de la manifestació
Font original: La Plataforma pel Tren denuncia que SFM retira cartells de la manifestació

La Plataforma pel Tren denuncia que SFM retira cartells de la manifestació

Publicat: 18 / nov / 2004  |  Actualitat ferroviària

MARIA QUES.Palma.
L’Associació d’Usuaris del Tren, juntament amb el GOB i les entitats ciutadanes que componen la Plataforma pel Tren, denuncien que Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) impedeix la col·locació de cartells de la marxa que es durà a terme passat demà, dia 20, a les instal·lacions de l’estació de la plaça d’Espanya de Palma.

El portaveu de l’associació, Guillem Ramis, assegurà que «els responsables d’SFM han ordenat quatre vegades que s’arrabassin els cartells que havien col·locat a l’estació aquests darrers dies, demostrant que continuen amb la seva actitud hostil d’intentar privar-nos del dret de comunicar-nos amb la resta d’usuaris del tren en el seu recinte».

La plataforma també denuncia que als empleats d’SFM se’ls impedeix que duguin adhesius al·lusius al tancament de l’estació de Palma durant els dos ayns que duraran les obres de soterrament.

Per la seva part, fonts de la Conselleria d’Obres Públiques, responsables dels Serveis Ferroviaris, asseguren «que no hi ha hagut cap tipus d’impediment perquè l’Associació d’Usuaris del Tren aferrin els cartells fora de les instal·lacions del ferrocarril a Palma». Les mateixes fonts varen negar que als treballadors dels Serveis Ferroviaris se’ls prohibeixi portar els adhesius al·lusius al tancament de l’estació de la plaça d’Espanya. De fet, apunta, «en un parell de reunions mantingudes amb el personal, alguns duien els adhesius i ningú no els va dir que se’ls llevassin».

Recordem que la marxa pel tren tindrà lloc passat demà, dia 20.

Tags: