AAFB Obres Públiques gastarà 25 milions per fer més còmode i segur el tren
Font original: Obres Públiques gastarà 25 milions per fer més còmode i segur el tren

Obres Públiques gastarà 25 milions per fer més còmode i segur el tren

Publicat: 15 / nov / 2004  |  Actualitat ferroviària

J.T.Palma.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), empresa que depèn de la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Transport, preveu invertir l’any vinent 25,8 milions d’euros per millorar la seguretat i la qualitat del servei de tren.

En matèria de seguretat, es continuarà invertint en la supressió de passos a nivell i en millores tecnològiques complementàries (10,7 milions); s’adequarà el corredor Palma-Inca-sa Pobla i es posarà en marxa una experiència pilot d’atenuació de vibracions (8,5 milions). A més, continuaran les obres de desdoblament del corredor Palma-enllaç (2,8 milions), que permetran posar fi a les limitacions actuals, millorant la puntualitat i facilitant l’ampliació de freqüències. En total, la inversió per millorar la seguretat del servei supera els 22 milions.

Per incrementar la qualitat i l’atenció del viatger es millorarà la comoditat de les unitats i la informació relativa a les aturades i es reformaran les estacions i els baixadors. També s’incrementarà el servei, amb més freqüències, un pic completat per juny el lliurament de 10 noves unitats motor-motor contractades el mes d’agost del 2003. Per augmentar la qualitat del servei, la inversió prevista per SFM és de 3,7 milions d’euros.

Tags: