AAFB Queixes per la proximitat de la via alternativa del tren a les cases
Font original: Queixes per la proximitat de la via alternativa del tren a les cases

Queixes per la proximitat de la via alternativa del tren a les cases

Publicat: 30 / jul / 2005  |  Actualitat ferroviària

M.QUES.Palma.
Els operaris que treballen en les obres de soterrament de l’estació del tren ja tenen gairebé enllestida la via provisional que permetrà arribar al centre. La proximitat de la via alternativa als habitatges ja ha aixecat les primeres veus crítiques.

Els veïns de Jacint Verdaguer i molts d’usuaris del tren s’han posat en contacte amb Diari de Balears per expressar la seva preocupació per la situació de la via alternativa que construeix l’empresa concessionària de les obres, ja que aquesta està «pràcticament a la vora de les cases i el temps que durin les obres això pot ser un vertader problema», afirmen els veïns.

Alguns usuaris del tren també estan preocupats per aquest tema i per si el tren patirà retard, ja que «segurament haurà d’abaixar la velocitat, però això és millor que no que hi hagi algun desastre. La imatge i la impressió que tenim, ara per ara, no és gens bona», asseguren.

Per la seva banda, fonts de la Conselleria d’Obres Públiques afirmaren que els residents a la zona estaran «informats de la posada en marxa de la via alternativa i de la nova estació amb el pla de comunicació». Aquestes mateixes fonts indicaren que aquesta via alternativa «serà totalment segura i no molestarà els residents, perquè ha estat dissenyada pels enginyers sota tots els principals paràmetres de segueretat, tant la velocitat que haurà de dur el tren, com la distància amb les cases i els ancoratges de la via».

Tags: