AAFB SFM construirà un nou pas a nivell per a cotxes i vianants a Crist Rei
Font original: SFM construirà un nou pas a nivell per a cotxes i vianants a Crist Rei

SFM construirà un nou pas a nivell per a cotxes i vianants a Crist Rei

Publicat: 3 / jun / 2005  |  Actualitat ferroviària

ELENA BALLESTERO.Inca.
Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) habilitarà en un període aproximat de deu dies un nou pas a nivell per a vehicles i vianants a l’altura dels carrers Felip II i Gabriel Buades. Es vol oferir així una alternativa al tancament per obres de l’únic pas a nivell que connectava la barriada de Crist Rei amb la resta de la ciutat.

El batle, Pere Rotger, va confirmar ahir que s’ha arribat a un acord amb SFM per a l’obertura d’un pas a nivell que serà provisional, ja que haurà de ser suprimit quan acabin les obres de soterrament del pas a nivell situat al costat de l’estació. «Si no fos provisional, no tendria sentit soterrar l’altre pas per motius de seguretat», digué Rotger, que preveu que la nova mesura «millori molt la circulació dins Inca».

L’obertura del nou pas a nivell no serà, però, l’única millora prevista per a la barriada de Crist Rei. El batle confirmà que el nou pont elevat per a vianants que es construirà per salvar les vies del tren i la carretera de Lloseta a l’altura del col·legi públic de Ponent estarà llest el setembre, quan comenci el nou curs escolar. SFM finançarà íntegrament aquesta obra, valorada en 300.000 euros.

Per altra banda, el batle informà que en devers quinze dies s’obrirà un vial perquè els cotxes puguin anar des de Germanies fins a l’estació del tren, un pas que fins ara només es podia fer a peu. També s’habilitarà un pas per a vianants a Crist Rei paral·lel a l’estació del tren per permetre l’accés des de la zona del col·legi Ponent fins al pas per a vianants del tren; ara s’ha de fer una bona volta per arribar-hi.

Tags: