AAFB Trasllat de l’estació de tren de la Plaça d’Espanya de Palma al carrer Jacint Verdaguer el dia 17 d’agost

Trasllat de l’estació de tren de la Plaça d’Espanya de Palma al carrer Jacint Verdaguer el dia 17 d’agost

Publicat: 13 / ago / 2005  |  Actualitat ferroviària

El proper dimecres 17 d’agost l’estació de tren de Plaça d’Espanya de Palma es trasllada al carrer Jacint Verdaguer, núm.1-3. L’estació provisional de tren de Jacint Verdaguer romandrà en funcionament fins que finalitzin les obres de soterrament de les vies del tren i la construcció de la nova estació intermodal. Amb aquesta estació provisional, Serveis Ferroviaris de Mallorca garanteix el servei de tren fins a Palma sense interrupcions i mantenint els horaris actuals.

D’aquesta manera la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Transports compleix el seu compromís de mantenir el servei ferroviari fins al centre de Palma durant el transcurs de les obres.

Per altra banda, per tal de permetre als vianants creuar la via provisional de tren que passa pel carrer Jacint Verdaguer, s’habilitarà una passarel·la elevada des dels carrers Jordi Andreu Alcover i Sant Vicenç Ferrer.

La Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Transports demana disculpes per les molèsties que el canvi d’estació pugui provocar tant als usuaris del tren com als veïnats de la zona. Aquesta actuació és imprescindible per poder seguir endavant amb les obres de soterrament de les vies del tren i la creació de l’estació intermodal, unes infraestructures permetran una important millora del transport ferroviari.

Tags: