AAFB Amb els vots de PP i UM el ple de Cort exigeix la
Font original: IBdigital

Amb els vots de PP i UM el ple de Cort exigeix la "paralització immediata" del tramvia

Publicat: 24 / nov / 2010  |  Actualitat ferroviària

El ple de l’Ajuntament de Palma ha aprovat avui exigir "la paralització immediata" de totes les actuacions que duen a terme el Govern i el consistori per implantar el tramvia a la ciutat, amb els vots a favor del PP i Unió Mallorquina (UM) i en contra dels altres, PSIB i Bloc.

La decisió ha estat adoptada en un ple extraordinari convocat a petició del PP i UM arran de que el passat 4 de novembre es va informar de l’inici de la informació pública d’un estudi sobre el primer tram del futur tramvia de Palma. El ple ha aprovat la proposició del PP que inclou que el rebuig manifestat durant aquesta sessió plenària es remeti amb urgència a la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat perquè sigui considerat com al·legacions a l’esmentat estudi informatiu.

El portaveu del grup municipal popular, Julio Martínez, ha acusat el govern municipal de presentar un estudi sobre el tramvia de Palma, que no un projecte formal previ, a sis mesos de les eleccions municipals amb finalitats electoralistes i com "producte del màrqueting".

Per part d’UM, el seu portaveu municipal, Llorenç Palmer, ha reclamat amb el tramvia "la mateixa forma d’actuar que amb la Platja de Palma" i que es detingui perquè "no hi ha cap tipus de consens" cap al projecte.

El regidor de Funció Pública i Mobilitat, José Hila, ha defensat el tramvia com un projecte lògic per a la ciutat i ha demanat al PP que no intenti paralitzar-lo; i el portaveu del Bloc per Palma, Eberhard Grosske, ha subratllada que és un projecte al qual tots els grups polítics donen suport i que no ha sorgit "com una imposició sobtada com va ser el metro".

Tags:  IBdigital