AAFB Antich anuncia que Madrid finançarà la totalitat del tramvia de la badia de Palma
Font original: IBdigital

Antich anuncia que Madrid finançarà la totalitat del tramvia de la badia de Palma

Publicat: 9 / abr / 2010  |  Actualitat ferroviària

El president del Govern, Francesc Antich, ha acordat avui amb el Ministeri de Foment la redacció d’un protocol que demostra la intenció del Govern central d’atendre a la totalitat del cost de l’obra del tramvia de Palma, per un import de 380 milions d’euros.

Antich ha recordat que el Ministeri de Foment i el Govern balear van segellar un primer conveni de 45 milions d’euros per a la construcció del nou tramvia de Palma, que no cobria el cost total de la infraestructura. En aquests moments, ja s’ha redactat un protocol entre Foment i l’Executiu balear, que demostra la intenció del Govern central d’atendre la totalitat del cost del tramvia de Palma, valorat en 380 milions d’euros, al llarg de diversos anys, ha precisat el president.

Antich ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de mantenir a Madrid diverses reunions que li han permès confirmar inversions estatutàries i treballar amb els convenis redactats per un valor total de 115 milions d’euros per part dels Ministeris de Foment i de Ciència i Tecnologia.

Tags:  IBdigital