AAFB Dos empleats del tren, ferits per l’explosió d’una bateria a Palma
Font original: Diari de Balears

Dos empleats del tren, ferits per l’explosió d’una bateria a Palma

Publicat: 10 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

Ahir de matinada, dos operaris que estaven treballant en el manteniment de les vies del tren d’Inca, al seu pas per Palma van sofrir cremades en el rostre després d’explotar-los la bateria d’un camió. D’acord amb les dades facilitades pe l’112, l’accident laboral va ocórrer a les dues de la matinada, en el camí de Na Dolça, un tram pròxim al carrer d’Aragó de Palma i els habitatges de Verge de Lluc. Un grup d’operaris de manteniment del tren estaven treballant en el cablejat al costat de les vies i en un moment determinat la bateria d’un camió acoblat als rails va quedar desconnectada.

Accident

Dos treballadors van tractar de canviar la bateria avariada per una altra de recanvi i durant la maniobra la primera va rebentar i els va ferir de ple. Els companys dels dos ferits van ser els primers a demanar ajuda i fins al camí de Na Dolça van acudir efectius de la Policia Local de Palma i ambulàncies del 061 i del Samib. Els empleats presentaven cremades en el rostre i un d’ells també en les mans, però el seu estat en un primer moment no era preocupant.

Els sanitaris els van aplicar les primeres cures dins l’ambulància i els van embenar el cap, perquè no s’infectassin les ferides. A l’interior de les bateries s’acumulen líquids corrosius i els metges temien que s’hagués abocat sobre els rostres de les dues víctimes. No obstant això, els treballadors foren evacuats fins a la clínica Planas de Palma i sembla que es recuperen de manera favorable, segons fonts sanitàries.