AAFB El Consell, amb els vots de PP i d’UM, també demana aturar el projecte del tramvia de Palma
Font original: IBdigital

El Consell, amb els vots de PP i d’UM, també demana aturar el projecte del tramvia de Palma

Publicat: 3 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

Els vots de PP i UM han permès aprovar en el ple del Consell de Mallorca la moció per instar al Govern a la "paralització immediata" de totes les actuacions que duen a terme en relació amb l’estudi, desenvolupament i possible implantació del tramvia de la badia de Palma i, a més, reclamar una "participació activa" de la institució insular als òrgans de decisió d’aquest projecte.

Durant la sessió plenària, l’encarregada de defensar la moció del PP, Clara del Moral, ha criticat que aquest projecte s’hagi "presentat sense consens". A més, ha advocat per remetre a la Conselleria de Mobilitat i Medi Ambient el contingut de l’acord com a al·legacions formulades pel Consell a l’estudi informatiu sobre aquesta infraestructura.

Per la seva part, el portaveu d’UM, Antoni Pascual, en declaracions als periodistes, ha justificat el seu vot amb el fet que no es pot continuar amb aquest projecte si no existeix la "seguretat" que hi haurà "doblers suficients" per a aquesta inversió. "És massa arriscat confondre a la ciutadania amb el metro i el tramvia", ha indicat.

Tags:  IBdigital