AAFB El Govern licitarà les obres de la passarel·la adaptada per a vianants de Can Foradí abans de finalitzar el 2013
Font original: Govern Balear

El Govern licitarà les obres de la passarel·la adaptada per a vianants de Can Foradí abans de finalitzar el 2013

Publicat: 23 / jun / 2013  |  Actualitat ferroviària

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori licitarà les obres de la passarel·la per a vianants definitiva de Can Foradí, a Palma, abans de la finalització d’enguany i estima que a mitjans de 2014 aquesta instal·lació pugui estar acabada. La construcció d’aquesta passarel·la tindrà un cost aproximat de 230.000 euros i substituirà a la provisional que es va col·locar el passat mes de gener, complint així el compromís adquirit pel Govern amb els veïns de la barriada de Son Cladera.

Cal recordar que el passat mes de desembre, Govern i Ajuntament de Palma varen signar un conveni de col·laboració per a la construcció d’una passarel•la provisional a l’alçada del carrer Can Foradí per tal que els vianants poguessin creuar les vies del tren de forma segura en aquest punt. Aquesta instal·lació provisional es va obrir el 14 de gener. Llavors, el compromís del Govern va ser ferm a l’hora de buscar el finançament necessari per escometre la construcció d’una passarel3la definitiva, adaptada a les persones de mobilitat reduïda i amb les màximes mesures de seguretat per als usuaris d’aquesta instal·lació.

Aquesta nova passarel·la solucionarà de manera definitiva un problema que pateixen els veïns d’aquesta zona de Palma des de 31 anys i que els obligava, fins a la instal·lació de la passarel·la provisional, a recórrer cinc-cents metres fins als passos superiors dels carrers de Ter o del camí d’en Mallol per poder creuar les vies amb garanties de seguretat.

Tags:  Altres