AAFB El Govern presenta un traçat del tramvia de Palma que no passa per primera línia
Font original: IBdigital

El Govern presenta un traçat del tramvia de Palma que no passa per primera línia

Publicat: 5 / nov / 2010  |  Actualitat ferroviària

La Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat ha proposat una alternativa del traçat del tramvia de Palma que no discorre per primera línia de platja, tal com s’havia plantejat al principi, i que travessa l’autovia de Llevant mitjançant la creació d’un pont.

Aquestes propostes han estat presentades aquest dijous a l’estació Intermodal de Palma, amb motiu de l’inici aquest divendres del període d’exposició d’informació pública de l’estudi del primer tram de la Fase I del Tramvia de Palma, que tindrà una durada de 45 dies i que finalitzarà el pròxim 31 de desembre. Durant aquest període, es podran presentar les al·legacions que els ciutadans considerin pertinents i aportar suggeriments.

L’alternativa proposada pel Govern preveu que el traçat d’aquesta primera fase del tramvia discorri des de la plaça d’Espanya per les avingudes fins al carrer Pérez Galdós, per on connectarà amb el carrer Manuel Azaña. Després, continuarà per l’avinguda Mèxic fins a l’autovia de Llevant, que travessarà amb la construcció d’un pont per continuar pel Molinar i arribar fins a l’aeroport.

Tags:  IBdigital