AAFB El Govern resoldrà el problema viari que pateix Son Servera amb la construcció d’un nou vial de 270 metres en un termini de 2 mesos
Font original: Govern Balear

El Govern resoldrà el problema viari que pateix Son Servera amb la construcció d’un nou vial de 270 metres en un termini de 2 mesos

Publicat: 13 / mar / 2012  |  Actualitat ferroviària

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, a través de la direcció general de Transports, i l’Ajuntament de Son Servera han arribat avui a un acord per solucionar el problema que afecta l’accés viari al municipi a causa de la paralització de les obres de la línia ferroviària entre Manacor i Artà. Aquesta solució, que tindrà un cost de 150.000 euros, passa per la construcció d’un vial de 270 metres, amb una amplada de 7 metres, 3,5 metres per cada sentit de circulació, a més dels corresponents vorals, que evitarà que els residents i turistes hagin de donar tota la volta al municipi per accedir-hi com fins ara. Les obres de construcció d’aquest tram començaran en unes dues setmanes i es preveu que acabin en un termini de dos mesos, de manera que el nou vial estarà operatiu abans de l’inici de la temporada turística.

Aquest acord ha sorgit de la reunió mantinguda avui de matí entre el director general de Transports, Juan Salvador, i el batle de Son Servera, Josep Barrientos, juntament amb altres membres de l’equip de govern i representants de la resta de partits amb representació municipal.

De les quatre propostes de solució presentades pel director general de Transports, l’opció escollida és “la més coherent amb el que demanàvem, bona i permanent”, segons el batle Barrientos, que ha agraït al Govern “l’eficiència en presentar una solució després de les reunions prèvies mantingues amb el president i el conseller Company”.

En acabar la reunió, Juan Salvador ha explicat que el nou vial “és una solució molt semblant a la que es reflectia en el projecte d’execució inicial, que salva els 1,4 quilòmetres que han de recórrer ara els residents i visitants de Son Servera”. A més, el director general de Transports ha afegit que amb la terra que s’extraurà en la realització de les obres, es condicionarà la carretera que ha quedat tallada per les obres ferroviàries, “de manera que resultarà menys impactant des del punt de vista visual i es dissimularan les obres aturades”.

Tags:  Altres