AAFB El jutjat autoritza les obres als Serveis Ferroviaris de Mallorca
Font original: IB3

El jutjat autoritza les obres als Serveis Ferroviaris de Mallorca

Publicat: 3 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

L’empresa Servicios Ferroviaris de Mallorca ha rebut el vistiplau del jutjat per fer les obres de la trinxera de Sineu, el mur del qual es va ensorrar provocant un accident el maig passat i va causar nombrosos ferits, amb la limitació que no podran alterar la zona.

En concret, l’autorització limita l’execució de les obres a la no afecció ni alteració de la zona ni del tram de mur anterior i posterior contigus al tram afectat i que va ocasionar l’accident ferroviari, perquè es preservin per a la realització pericial, especialment a la zona de la unió del mur amb la base.

Segons informa un comunicat del Govern, SFM ha posat en coneixement del jutge que instrueix el cas totes les actuacions que s’estan portant a terme a la trinxera que va ocasionar el sinistre, “per col·laborar al màxim amb les investigacions judicials”, apunta.

L’encarregat del cas és el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 d’Inca, a qui SFM va remetre el 3 de novembre una sol·licitud per iniciar les obres de reforma de la trinxera 11, mur esquerre, de la línia fèrria Enllaç-Manacor.

Tags:  IB3