AAFB El Parlament demana la paralització del tramvia de Palma
Font original: IBdigital

El Parlament demana la paralització del tramvia de Palma

Publicat: 22 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

El Parlament ha aprovat avui, amb els vots favorables de PP i UM instar el govern a interrompre "de manera immediata totes les actuacions" relacionades amb l’execució del tramvia de la platja de Palma. El PSIB-PSOE i Bloc hi han votat en contra.

José Maria Rodriguez (PP) ha afirmat que l’arribada del tramvia fins l’aeroport no esta "amparada per cap acord parlamentari". Tambè ha posat sobre la taula el fet que mentre que l’inversió a la EMT de Palma es de 1,06 euros per passatger, ala Serveis de Ferrocarrils de Mallorca és de 10,63 euros. En aquest sentit ha proposat "amagrir els SFM de directius".

El president d’UM Josep Melià ha justificat el seu suport a la moció a partir dels "dubtes" relatius tant al finançament com a "l’eficiència" del projecte.
Per la seva part, el diputat del Bloc Miquel Angel Llauger ha criticat "l’obstrucció a un projecte molt interessant". També ha destacat que el que passa és que el president de la Junta Territorial de Palma, li té "enveja" ja que és el candidat, pel PSM, a l’a batlia de la capital balear, cosa que "li agradaria a Rodríguez".
En les darreres setmanes, tant l’Ajuntament de Palma com el Consell de Mallorca varen aprovar també mocions similars amb els vots de PP i UM.

Tags:  IBdigital