AAFB El PP investigarà les revisions realitzades en el darrer any
Font original: IB3 Noticies

El PP investigarà les revisions realitzades en el darrer any

Publicat: 25 / may / 2010  |  Actualitat ferroviària

El portaveu del PP al Parlament, Francesc Fiol, ha criticat aquest dilluns el Govern per “treure’s la culpa de sobre” respecte al greu accident del tren de la setmana passada a Sineu sense haver-se realitzat una investigació oficial sobre les causes del sinistre.

Amb ocasió d’una roda de premsa, Fiol ha lamentat la “doble vara de mesurar” de l’Executiu autonòmic perquè “si s’inunda el metro, és una negligència i la culpa és del PP”, però si es produeix un greu succés, es tracta d’un “accident; i això sense haver fet una investigació”, ha asseverat.

“Ens treiem la culpa de sobre sense investigar si es tracta d’una negligència o d’una falta de manteniment: s’ha de ser més seriosos i més responsables”, ha demanat Fiol a l’Executiu autonòmic.

El polític popular s’ha mostrat sorprès per la “rapidesa” de l’Executiu a determinar que ha estat un accident en què els actuals gestors del metro no tenen cap responsabilitat: “Volem que s’investigui i que s’aclareixi aquest assumpte”, ha requerit Fiol.

El PP formularà en el ple del Parlament de la setmana que ve un conjunt de preguntes sobre aquest succés, que ha tingut com a conseqüència que el maquinista es trobi en estat crític.

Fiol ha considerat que l’Executiu ha de personar-se en la causa judicial oberta perquè està en el seu dret i perquè ha de fer-ho en tots aquells assumptes en què es senti afectat.

Tags:  IB3