AAFB El PP també demanarà al Consell de Mallorca que es paralitzi el projecte del tramvia
Font original: IBdigital

El PP també demanarà al Consell de Mallorca que es paralitzi el projecte del tramvia

Publicat: 25 / nov / 2010  |  Actualitat ferroviària

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Fernando Rubio, ha informat aquest dimecres que el seu grup presentarà en el ple del pròxim 2 de desembre una moció en la qual demanarà la paralització de "manera immediata" de totes les actuacions que s’estan duent a terme per a la implantació del tramvia, per tal que la institució insular participi de manera "activa" en el projecte.

Així ho ha afirmat Rubio en una roda de premsa, en la qual ha estat acompanyat per la portaveu adjunta, Clara del Moral, i el conseller Pedro Álvarez. i en la que han recordat que l’article 70 de l’Estatut d’Autonomía de li Illes Balears atribueix les competències en matèria de transport terrestre al Consell, si bé aquestes encara no han estat transferides.

Una proposta en idèntica línia a l’aprovada aquest dimarts a l’Ajuntament de Palma gràcies als vots d’UM i PP, amb l’oposició frontal de la resta de grups municipals. Tanmateix, els populars de Cort es van mostrar totalment contraris al tramvia a Palma, a diferència del que han dit avui al Consell, on s’han mostrat oberts a analitzar i estudiar la viabilitat del projecte, si bé exigeixen que es paralitzi el projecte en la seva forma actual.
D’altra banda, Rubio ha estat preguntat pels periodistes sobre la negociació dels pressuposts del pròxim any del Consell, la qual, segons ha indicat, encara no ha començat. El portaveu ha dit que de moment només disposen de l’esborrany dels comptes, el qual està sent modificat. Per això, ha assegurat que fins que no tinguin una proposta més definitiva no es posicionaran en aquest assumpte. Ros ha criticat la "incompetència" i "mala gestió" de l’equip de govern per haver deixat de gastar sis milions d’euros de les partides de serveis socials de 2009. "Que es deixin de gastar diners en temps de crisi en política social ens semblen dades negatives".

Tags:  IBdigital