AAFB El tram Sineu-Manacor s’obrirà en saber les causes de l’accident
Font original: IB3 Noticies

El tram Sineu-Manacor s’obrirà en saber les causes de l’accident

Publicat: 20 / may / 2010  |  Actualitat ferroviària

El conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, ha assegurat avui que “fins que no es sàpiguen les causes” de l’accident ferroviari en què han resultat ferides aquest matí unes 30 persones “no es restablirà el servei Sineu-Manacor“.

Vicens ha comparegut al migdia en roda de premsa per explicar que el sinistre ha passat al voltant de les 6.40 del matí a uns 250 metres de l’estació de Sineu, on el tren que havia sortit a les 6.22 hores de Manacor va topar amb un mur de formigó d’uns 12 metres de llargada i quatre de altura caigut sobre les vies en un revolt en trinxera.

A judici del conseller, resultava “impossible” que el maquinista, un treballador “amb experiència”, pogués evitar un xoc que ha provocat el descarrilament dels quatre cotxes del comboi i en què el mateix conductor del tren ha estat el més afectat.

Segons han informat fonts sanitàries, el maquinista, que ha arribat a ingressar en coma a l’hospital Son Dureta de Palma, té un traumatisme craneo-encefàlic i ha estat sotmès a una intervenció quirúrgica per practicar-li un drenatge amb la finalitat d’estabilitzar-lo.

Tags:  Altres