AAFB El tramvia de Palma i la lluita contra la corrupció centraran el ple
Font original: IB3 Noticies

El tramvia de Palma i la lluita contra la corrupció centraran el ple

Publicat: 6 / dic / 2010  |  Actualitat ferroviària

Una interpel·lació del PP sobre la política del Govern en relació amb la instal·lació del tramvia de Palma i una proposició no de llei del grup socialista sobre la lluita contra la corrupció política seran dos dels principals pols sobre els quals girarà el debat parlamentari balear en el ple d’aquest dimarts.

Tampoc faltaran en el torn de preguntes de control al Govern per part del PP assumptes com els accessos al nou Hospital de Son Espases i les retallades pressupostàries necessàries per complir els requeriments europeus.

L’agenda de demà es completa amb dues proposicions no de llei dels “populars“, una sobre la política educativa del Govern i una altra a favor de la seguretat jurídica a les Balears, i amb una pregunta sobre com avancen les denúncies realitzades per un grup de dones maltractades en un pis d’acollida a Palma.

A més, Antoni Pastor demanarà al president balear, Francesc Antich, sobre quin grau de compliment considera que han de tenir els acords adoptats pel ple del Parlament.

Tags:  IB3