AAFB Els nous tallers de Son Rullan, unes instal·lacions modernes
Font original: Ultima Hora

Els nous tallers de Son Rullan, unes instal·lacions modernes

Publicat: 22 / feb / 2011  |  Actualitat ferroviària

La ampliació dels tallers ferroviaris de SFM a Son Rullan és des d’avui una realitat. Es tracta d’un projecte iniciat per Serveis Ferroviaris de Mallorca i la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat en el que s’ha aconseguit tenir unes instal·lacions modernes i preparades per donar resposta a un transport ferroviari de qualitat i en constant expansió.
Dimecres dia 23 de febrer s’inauguren aquestes obres a Son Rullan que han tengut un cost de 4.200.000 euros i que han estat executades per una UTE formada per les empreses Joca Ingeniería y Construcciones S.A. y Ferrer Pons Hermanos S.A., amb un temps d’execució de quatre mesos i mig.
Els tallers de Son Rullan disposen a partir d’ara una nau per al manteniment de les unitats del metro de Palma, dues vies cobertes per al manteniment de les unitats així com una via situada a l’aire lliure per al rentat dels combois. Tot això amb una cura especial envers la comoditat i la seguretat dels professionals que hi fan feina en les tasques de manteniment.

Tags:  Ultima Hora