AAFB Horaris especials de Serveis Ferroviaris de Mallorca per les festes de Nadal
Font original: Govern Balear

Horaris especials de Serveis Ferroviaris de Mallorca per les festes de Nadal

Publicat: 23 / dic / 2011  |  Actualitat ferroviària

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) estableix horaris especials de trens i metro per als dies 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener de 2012 amb motiu de les festes de Nadal i Cap d’Any.

Concretament, els dies 24 i 31 de desembre no sortirà l’últim metro ni els dos últims trens d’SFM. La darrera circulació de tren, aquests dos dies, serà a les 21.06 h de Palma, a les 21.06 h des de Sa Pobla i a les 21.22 h des de Manacor. Les darreres sortides de metro seran a les 21.00 h des de Palma i a les 21.22 h des de la UIB. La resta d’horaris durant tot el dia serà l’habitual.

Pel que fa als dies de Nadal i Cap d’Any, es reduiran les freqüències de pas dels trens fins a 8 sortides ascendents i 8 sortides descendents, de manera que 4 trens faran el recorregut Palma – Manacor - Palma i 4 el recorregut Palma – Sa Pobla – Palma. Tots els trens faran parada a totes les estacions del recorregut.

Aquests horaris especials de tren i metro es poden consultar a través de la web d’SFM (www.transfm.com), del Consorci de Transports de Mallorca (www.consorcidetransports.org) o a través del telèfon d’atenció a l’usuari 971 17 77 77.

Tags: