AAFB La Cambra balear censura Vicens pels seus “incompliments” i per continuar amb el tramvia
Font original: Diari de Balears

La Cambra balear censura Vicens pels seus “incompliments” i per continuar amb el tramvia

Publicat: 9 / mar / 2011  |  Actualitat ferroviària

El Parlament ha aprovat, amb els vots dels parlamentaris del PP i els tres exdiputats d’UM i membres del Grup Mixt, reprovar el conseller de Mobilitat i Medi Ambient, Gabriel Vicens, en entendre que ha "incomplert" els acords del Pacte de Governabilitat i, a més, per la seva intenció de continuar amb la implantació del projecte del tramvia de Palma.

Durant el ple d’aquest dimarts s’ha aprovat la moció ’popular’ mitjançant la qual també s’insta la Conselleria a complir un acord de la Cambra del passat dia 21 de desembre, per la qual cosa se l’insta que paralitzi totes les actuacions d’implantació del tramvia. A més, s’apressa aquest departament que realitzi una auditoria jurídica i tècnica de les obres del tren de Manacor.

La moció del PP ha estat criticada pels grups que donen suport al Govern en entendre que és "demagògia pura", tal com ha qualificat el PSIB, que ha entès que la "actitud" dels ’populars’ és "intolerable". En aquest sentit, han recordat que va ser el PP el que va incorporar el tramvia al Pla Director de Transports.