AAFB PSM-IV diu no a minvar les freqüències del tren
Font original: Diari de Balears

PSM-IV diu no a minvar les freqüències del tren

Publicat: 16 / sep / 2011  |  Actualitat ferroviària

PSM-IniciativaVerds presentarà una proposició no de llei al Parlament per instar el Govern a mantenir les freqüències del tren, a adoptar mesures urgents per garantir el subministrament de combustible i a garantir la neteja adient a les diferents estacions. Amb aquest proposició, els econacionalistes apel·len l’Executiu popular a "abandonar l’alarmisme amb el tren que han dut a terme fins ara el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, Gabriel Company, i el gerent de SFM, José Ramón Orta, que assegurà que el servei de tren perilla, perquè no es disposarà de combustible", segons paraules del diputat al Parlament, Antoni Alorda.

En aquest sentit, Alorda digué que "passam moments complicats, però ara és hora de prioritzar. No pot ser que el Govern tingui doblers per fer noves carreteres i no tingui pressupost per mantenir el servei de ferrocarril".
Per part seva, diferents regidors de la coalició presentaran mocions als seus ajuntaments per demanar el manteniment dels serveis de tren.