AAFB Reprès el servei del ferrocarril de Sóller després de dos mesos
Font original: Diari de Balears

Reprès el servei del ferrocarril de Sóller després de dos mesos

Publicat: 2 / feb / 2011  |  Actualitat ferroviària

Centenars de turistes ompliren un altre cop el centre de Sóller després que el tren reprengués ahir l’activitat, paralitzada durant els darrers dos mesos per les tasques de manteniment. La posada en marxa del tren és rebuda cada any amb satisfacció per comerços, bars i restaurants, que durant els mesos de paralització veuen disminuir notablement l’afluència de clients.

En aquest cas, els trens varen circular ahir amb tota normalitat, malgrat que els visitants no varen poder continuar el viatge en tramvia fins al port i completar així la tradicional excursió. Aquest servei entre Sóller i el Port es retardarà encara uns dies, perquè la nova via i l’estesa elèctrica encara no estan disponibles a causa de les obres que es realitzen al passeig marítim. La companyia espera que el tramvia estigui en funcionament tan bon punt es finalitzi l’estesa elèctrica. Actualment, el servei públic es cobreix mitjançant un microbús.

Durant els dos mesos d’aturada del trajecte Palma-Sóller, l’empresa ha continuat amb el pla d’inversions i ha substituït les vies del tren en diversos trams. També s’ha aprofitat per fer millores a la línia del tramvia, com la creació d’un nou encreuament de vies i altres tasques.