AAFB Restablerta la normalitat als serveis de tren i metro després d’una avaria elèctrica
Font original: Diari de Balears

Restablerta la normalitat als serveis de tren i metro després d’una avaria elèctrica

Publicat: 15 / mar / 2012  |  Actualitat ferroviària

El servei de tren i metro de Palma circula amb normalitat des de mitjan matí després de solventar l’avaria elèctrica que s’ha produït a primera hora d’avui dimecres, i que ha provocat certs retards en la circulació.

Segons han informat els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), concretament hi ha hagut un tall en el subministrament elèctric a les 7.45 hores, que ha estat ràpidament reparat per operaris d’SFM a les 8.15 hores.

Aquest tall elèctric, però, ha provocat que les arribades dels trens a Palma previstes per a les 7.51 h, 8.10 h, 8.24 h i 8.51 h hagin patit un retard de fins a 32 minuts. Consegüentment, les sortides de metro i tren des de l’Estació Intermodal de Palma en sentit a Inca, sa Pobla i Manacor s’han vist afectades amb retards de 5 a 17 minuts.

Així mateix, des que s’ha restablert el subministrament elèctric, SFM ha ajustat composicions i circulacions de trens per atendre la demanda de passatgers i reduir tot el possible els retards. D’aquesta manera, des de les 8.45 hores, el metro circula puntualment i també ho fan, des de les 9.00 hores, tots els trens amb sortida de l’Estació Intermodal de Palma.

A hores d’ara només pateixen retards els trens amb sortida de Manacor, que es preveu que circulin amb puntualitat a partir del migdia. Mitjançant un comunicat, SFM ha lamentat aquesta incidència i ha demanat disculpes als usuaris que avui s’han vist afectats pels retards del servei.