JPEG - 248.5 KB
Font original: Conselleria de Transports

Servei especial de trens amb motiu del Dijous Bo d’Inca

Publicat: 16 / nov / 2011  |  Actualitat ferroviària

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) oferirà un servei especial de trens la revetlla i el dia del Dijous Bo. Així, la nit del dimecres 16 sortiran nou trens de Palma cap a Inca entre les 22.45 h i les 5.00 h, i nou trens més d’Inca cap a Palma entre les 23.30 h i les 6.21 h. S’estima que al voltant de 5.000 passatgers utilitzaran aquest servei. Pel que fa al Dijous Bo, la freqüència de pas no s’incrementarà però els horaris s’ajustaran perquè surtin trens cada vint minuts. A més, tots els trens s’aturaran a totes les estacions, també els de Manacor, que normalment no aturen en el tram entre Marratxí i Palma. SFM preveu una afluència de prop de 30.000 usuaris, més del doble que en un dia normal, que és d’uns 12.000 usuaris. En total, es posaran a disposició dels usuaris 6.624 places durant el servei nocturn de la revetla i 39.944 places el dijous.

D’altra banda, es reforçarà tot el servei tant pel que fa al personal com als trens. El personal disponible per a l’atenció a les taquilles i màquines expenedores de bitllets es duplicarà respecte d’un dia normal. També es reforçaran els serveis de vigilància, tant durant el servei de trens nocturns de la revetlla com el dijous. Pel que fa als trens, estaran formats pel nombre màxim de cotxes disponibles.

Es recomana als usuaris que adquireixin el bitllet d’anada i tornada (més econòmic que el bitllet senzill) a fi d’agilitzar l’accés a les estacions i trens, i que utilitzin les màquines expenedores de bitllets per evitar coes innecessàries a les taquilles.

Informació detallada dels horaris a www.trensfm.com i www.consorcidetransports.org

Tags: