AAFB Servei especial de trens la revetlla i el Dijous Bo
Font original: IB3

Servei especial de trens la revetlla i el Dijous Bo

Publicat: 16 / nov / 2011  |  Actualitat ferroviària

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha previst una afluència de 30.000 usuaris en el Dijous Bo, per la qual cosa oferirà un servei especial la revetlla i durant aquest dia, amb un augment del nombre de trens i de personal.

La nit d’aquest dimecres sortiran nou trens de Palma cap a Inca entre les 22.45 i les 5.00 hores, i nou més d’Inca cap a Palma entre les 23.30 i les 6.21 hores. S’estima que al voltant de 5.000 passatgers utilitzaran aquest servei, ha informat SFM en un comunicat.

En el Dijous Bo, la freqüència no augmentarà però els horaris s’ajustaran perquè els trens surtin cada vint minuts. A més, s’aturaran en totes les estacions, també els de Manacor, que habitualment no paren entre Marratxí i Palma.

SFM preveu una afluència de prop de 30.000 usuaris, més del doble que en un dia normal (12.000 persones).

En total, es posaran a disposició dels passatgers 6624 places durant el servei nocturn de la revetlla i 39.944 dijous.

El personal disponible a taquilles i màquines expenedores de bitllets es duplicarà i es reforçaran els serveis de vigilància.

Es recomana als usuaris que adquireixin el bitllet d’anada i tornada per tal d’agilitar l’accés a les estacions i trens, i que utilitzin les màquines expenedores per evitar cues a les taquilles.

Tags:  IB3