AAFB SFM adjudica la reconstrucció del mur del tren a Sineu
Font original: IBdigital

SFM adjudica la reconstrucció del mur del tren a Sineu

Publicat: 2 / nov / 2010  |  Actualitat ferroviària

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha adjudicat les obres de reconstrucció del mur de trinxera de la línia del tren Palma-Manacor, a l’altura de l’estació de Sineu, que va quedar destruït i va causar un accident el passat maig, perquè comencin immediatament i amb un termini d’execució de tres mesos. L’adjudicació es va decidir en la reunió del consell d’administració de SFM celebrada ahir a la tarda, que també va acordar que es reforçarà el servei d’autobusos que substitueix el tren entre Sineu i Manacor, que es realitzarà amb vehicles de major capacitat i accessibilitat, segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat en un comunicat.

L’obra consisteix en el recondicionament de la trinxera número 11, mur esquerre, de la línia Enllaç-Manacor i s’ha adjudicat a la UTE Tecsa-Dragados-Coex, per import de 2.071.988,36 euros (IVA exclòs), amb un termini màxim d’execució de tres mesos i un inici d’obres immediatament. L’adjudicació al projecte que ha obtingut major puntuació s’ha adoptat per raons d’interès general "perquè es pugui reobrir el més aviat possible la línia ferroviària entre Sineu i Manacor", tancada arran de l’accident de maig passat per l’enderrocament del mur que ara s’ha de reconstruir, segons recorda el Govern en la nota.

Pel que fa al reforçament del servei alternatiu de bus cap a terme el Consorci de Transports de Mallorca, SFM ha acordat que els caps de setmana i festius es faci amb autobusos accessibles per a discapacitats i autoritzats per transportar entre 50 i 55 passatgers asseguts i 15 de peu. La millora serà efectiva a partir del 6 de novembre i incrementarà el cost del servei en 5.250 euros

Tags:  IBdigital