AAFB SFM reforça el servei de trens per a la revetlla de Sant Sebastià
Font original: Govern Balear

SFM reforça el servei de trens per a la revetlla de Sant Sebastià

Publicat: 18 / ene / 2012  |  Actualitat ferroviària

Amb motiu de la revetlla de Sant Sebastià de 2012, per tal de facilitar l’accés a Palma mitjançant transport públic, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) reforçarà el servei de trens durant la nit i la matinada del dijous 19 al divendres 20 de gener.

Aquest servei especial de trens ampliarà l’horari del servei ferroviari habitual amb trens addicionals que circularan en horari nocturn. Aquests trens cobriran el servei entre Palma i sa Pobla des de les 22.40 fins a les 6.16 h, i entre Palma i Manacor, des de les 23.15 fins a les 5.30 h, en intervals d’una hora aproximadament i amb aturades a totes les estacions. En total s’augmentaran les freqüències amb 5 trens en la línia Manacor – Palma - Manacor i 6 trens en la línia sa Pobla – Palma - sa Pobla.

A més, SFM reforçarà amb personal propi les estacions de Palma, Inca, Manacor i sa Pobla durant tota la nit, el servei de neteja a les estacions de Palma i el servei de vigilància, que serà efectiu tant a les estacions com a dins els trens mateixos.

Aquests horaris ja es poden consultar a les pàgines web d’SFM (www.trensfm.com) i del Consorci de Transports de Mallorca (www.consorcidetransports.org), com també al telèfon d’atenció a l’usuari 971 177 777.

Tags:  Altres