JPEG - 25.2 KB
Font original: Diari de Balears

Sóller aposta per dur més visitants illencs

Publicat: 23 / mar / 2010  |  Actualitat ferroviària

Ahir es va presentar oficialment la primera campanya conjunta entre els sectors econòmics i socials de la Vall i la Sala, que té com a objectiu atreure més visitants illencs a la ciutat durant els caps de setmana. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, a la qual ja s’han adherit una quarantena de comerços, nou hotels i 15 restaurants i bars de Sóller i del Port.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Gual, que ahir donà a conèixer aquesta promoció amb representants de les associacions empresarials del poble, "aquesta campanya serà només la primera de les que posarà en marxa el nou ens Sóller, bon dia, recentment constituït i que usa la marca turística creada la legislatura anterior, però que té nous objectius i una implicació del sector privat, que mai fins ara no s’havia aconseguit a la localitat".

En aquest cas, es vol oferir als residents illencs la possibilitat de viatjar a la Vall amb el tren de Sóller els caps de setmana al preu de 10 euros (anada i tornada) i amb un bonus d’utilització gratuïta del tramvia. El requisit és haver fet una reserva per passar almenys una nit en un dels establiments hoteleres que ja s’hi han adherit, que durant l’estada oferiran un 15% de descompte. Comerços, bars, restaurants i museus que s’han involucrat en la iniciativa durant aquesta campanya faran també diversos descomptes i atencions especials als clients que aportin un distintiu acreditatiu.

Miquel Gual explicà que l’Ajuntament en farà ara publicitat a tota l’Illa per fer arribar aquesta oferta al conjunt de la població. La campanya s’iniciarà el 2 d’abril i es mantindrà fins al mes de juny o més enllà si aquesta experiència pilot té l’èxit que s’espera. Gual, que va comparèixer al costat del batle, Josep Ll. Colom; del regidor de Turisme, Tomàs Plomer, i dels presidents de les patronals involucrades, recordà que "això només és la primera passa d’un pla molt més ambiciós que, sota el lema de "Sóller, bon dia", s’impulsarà des d’un ens mixt, públic i privat, del qual es posen ara les bases jurídiques". Va remarcar que "és la primera vegada que un ajuntament de Sóller és capaç d’aglutinar en una plataforma única representants de pràcticament tots els sectors i amb l’objectiu c0mú de potenciar l’economia local".

Tags: