AAFB Un vehicle xoca contra un pal elèctric a Sóller i obliga a interrompre la circulació del tramvia
Font original: IBdigital

Un vehicle xoca contra un pal elèctric a Sóller i obliga a interrompre la circulació del tramvia

Publicat: 7 / jun / 2010  |  Actualitat ferroviària

Un jove de 28 anys que circulava amb el seu cotxe per la carretera de Sóller en direcció a aquest municipi ha xocat aquest matí amb el seu vehicle contra un pal elèctric, fet que ha obligat a tallar el subministrament i interrompre la circulació del tramvia de Sóller.

Segons han informat fonts del 061, l’accident es va produir al voltant de les 6.00 hores en el municipi mallorquí de Sóller, en les proximitats del monument que es troba a la carretera que uneix aquesta població amb el seu port. La víctima va patir ferides lleus i politraumatismes, per la qual cosa va haver de ser traslladada a l’hospital palmesà de Són Llàtzer.

La Policia Local de Sóller ha assenyalat que el jove venia per la carretera, procedent del Port de Sóller, quan el vehicle en què viatjava es va sortir de la calçada en una corba per excés de velocitat i va envair les vies del tramvia. Pel que sembla, aquest va intentar reconduir el cotxe però va xocar amb un pal de ferro que dóna subministrament al tren. Com a resultat de la col·lisió, el cotxe va arrencar el pal, quedant els cables elèctrics a l’altura del vehicle. Els efectius d’emergències que es van desplaçar a la zona van haver de retirar el pal i interrompre la circulació del tramvia.

Tags:  IBdigital