JPEG - 111.3 kB

20 anys d’amistat amb el tren

Publicat: 15 / mar / 2009  |  Associació

El passat 13 de març l’Associació d’Amics del Ferrocarril va complir els 20 anys. Per a conmemorar-ho i amb la col.laboració de Serveis Ferroviaris de Mallorca el dissabte 14 es va fer una visita a les instal.lacions ferroviaries de la companyia.

Abans de començar la visita, es va muntar el circuit de 5 polsades al Parc de Ses Estacions per el deleit dels socis i la gent que es passejava per la zona. Després i acompanyats per el Cap d’Explotació de SFM, Mateu Barceló, i el Director de Relacions Institucionals, Martí Ferrer, ens van fer una visita al CTC (Centre de Tràfic Centralitzat) on es duu a terme tota la gestió de circulació de trens de SFM.

Seguidament, es va fer un reconeixement a tots als socis fundadors de la AAFB que segueixen en actiu, amb l’entrega d’un diploma conmemoratiu.

Per la nostra sorpresa van disposar d’un tren exclusiu per als membres de l’associació que els portà fins a les instal.lacions de manteniment de Son Rullan. Allà, el personal de tallers ens explicà quines eren les tasques de manteniment que es feien als trens i ens guià per tots els racons del taller. En acabar la visita igualment posaren a disposició per a nosaltres un tren que ens portà de nou cap a Palma.

El circuit de 5 polsades, obert a tothom. A la maquina en Miquel Mengod, president de la AAFB.

Pantalla Principal del CTC. A la part de dalt es distingeix les linies de tren i metro. A baix les imatges de les cameres de seguretat.

El personal de taller explicant-nos les tasques que es duen a terme

Foto de grup a l’exterior de la nau dels tallers de SFM

Tags: