JPEG - 78.9 KB

El Conseller Gabriel Vicens ofereix col·laboració als Amics del Ferrocarril de Mallorca

Publicat: 27 / ago / 2007  |  Associació

Avui, 27 d’agost, a les 16,30, el Conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori juntament amb el director general de Mobilitat han mantingut una interessant reunió amb membres de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Mallorca. Els representants de l’esmentada associació, Pedro J. Florit, Guillem Febrer, Joana Palmer i Pep Alemany, han volgut fer una presentació exhaustiva de la seva associació, explicant al conseller qui són com funcionen i que fan.

El 170 socis tots col·laboren, poc o molt, en les distintes àrees que fonamenten l’estructura associativa. Àrees que tenen funcions tan importants com la restauració de peces històriques dels ferrocarrils de Mallorca (vagons, màquines, etc), com l’edició d’una revista periòdica i com l’exposició del material restaurat i les visites guiades per als escolars.
El conseller en tot moment s’ha mostrat mol interessat per les explicacions dels membres de l’Associació, ha mostrat la voluntat de col·laborar amb la seva tasca i els ha convidat a participar en qualsevol iniciativa que tant des de la Conselleria com des dels Serveis Ferroviaris pugui sorgir per tal de fomentar l’ús i coneixement del ferrocarril a Mallorca.

També els ha volgut posar al dia de com està la situació actual i de quin són els projectes de futur que està estudiant aquesta Conselleria.

Font i imatge: Comunicat de premsa de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori.