JPEG - 63.8 kB

Participació a la VIIº Marxa del Tren de Llevant

Publicat: 8 / jun / 2008  |  Actividades

Un total de 21 membres de la Associació d’Amics del Ferrocarril s’han aderit a aquesta marxa convocada per la Plataforma del tren de Llevant. Partiren de Son Servera a les 12h i es sumaren al pelotó de persones que venien desde Cala Rajada.

Membres de l’AAFB passant per el tunel de sa Punta

El traçat ferroviari va esser acondicionat per a l’ocasió, ja que previament les brigades dels respectius ajuntaments s’havien encarregat de netejar de vegetació per on discorre el traçat.

Sobre les 14:15 arribarem a Son Carrió on membres de protecció civil s’encarregaven de repartir aigua i donar assistècia si era necessaria.

Finalment a les 14:50 arribarem a Sant Llorenç on conjuntament amb les persones que partiren de Manacor arribarem a sumar prop de 3000 participants.

En Leonardo, juntament amb la seva familia i amics.

Membres de la AAFB durant el dinar:En Miquel Ferrer, Na Joana, na Marga, en Ramon Molina, en Miquel Mengod i en Miquel entre d’altres.

A Sant Llorenç varem gaudir d’una fideuà exel.lent i després va tenir lloc un concert amb músics mallorquins. Finalment en Toni Martinez va llegir un manifest reivindicatiu a favor del tren i que no només tornàs a Artà i perllongàs el seu recorregut fins a cala Rajada, sino que s’estengués per a tota l’ illa. La cel.lebració va acabar sobre les 18:00.

El Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca també es va voler sumar en aquesta reivindicació. Varen participar l’unitat de Rutes de l’ AEG Sa Marjal dirigida per na Bel, n’Albert com a Comissari del MEGM, en Valentí com a Cap d’Agrupament de Jaume I i en Miquel, cap d’unitat de l’AEG Soca-Arrel i membre de la AAFB.

Tags:  Activitats