JPEG - 45.5 KB

II Conferència tramvies d’Europa

Publicat: 16 / mar / 2011  |  Associació

Per segon any consecutiu, el Trambadia organitza la Conferència tramvies d’Europa, a on ciutats eurpees ens mostraran les millores i els canvis que ha suposat la implantanció d’aquest mode tramviari a les seves localitats.

La Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i l’empresa Trambadia (Tramvia de la Badia de Palma, SA) organitzen un any més la Conferència Tramvies d’Europa.
Després de l’èxit de les jornades de l’any passat, en què es va commemorar el 25è aniversari de la recuperació del tramvia a Europa, en aquesta nova edició es vol apropar al ciutadà els avantatges que aquest model de transport ofereix al seus usuaris i com ha modernitzat les ciutats que ja en disposen.
Institucions públiques, representants de xarxes de tramvies europees, empreses constructores de tramvies, experts en la matèria... són alguns dels sectors que hi seran presents.
La conferència està oberta al públic en general. Per assistir-hi s’ha d’emplenar el full adjunt i enviar-lo a informacio@trambadia.cat o al fax 971 91 31 92.

Més informació
» http://www.trambadia.cat/conferencia.php

Tags: