JPEG - 49 kB

Èxit del circuit de 5 pulgades

Publicat: 23 / gen / 2008  |  Modelismo tripulado

Molts han estat els infants, joves i pares que s’han deixat veure per el circuit de 5 pulgades que l’associació ha muntat a l’entrada del parc de Ses estacions. Per el gran espai del que disposavem, hem pogut desplegar la totalitat de les vies que disposàvem, ja que a molts llocs l’espai no ho ens havia permès. Primer ha sortit a circular la màquina elèctrica, que és la que menys problemes té a l’hora de posar-se en marxa. En canvi la de vapor ha hagut de seguir la cerimònia de l’encesa de la caldera. Primer carregar d’aigua i despés encendre el foc per encalentir l’aigua i esperar amb paciència que la pressió pugés. Un cop en marxa ha estat la delícia dels més petits i ha acaparat la mirada de molts. Tot ha anat molt bé i esperam repetir l’experiència una altra vegada.

Donam les gràcies desde aquí a tots aquells socis que hi han col.laborat: En Marcel.li, en Leo, na Joana, Na Marga, en Simarro, en Damià, en Tomeu Sastre, en Toni Sanchis, Miquel Rigo, Biel Coves, i es dos benjamins, en Miquel i en Miquel Ferrer (per diferenciar).

Es dos Miquels (es benjamins), rebent instruccions d’en Marcel.lí.

En Leo, engrassant els rodatges de la màquina de vapor

En Miquel Ferrer extrenant-se amb la conducció de la màquina elèctrica, amb s’altre Miquel ordenant-li parada amb el banderí vermell.

Molta era la gent que va voler veure aquets curiosos trenets.

Socis que han col.laborat amb la circulació de les 5 pulgades.

Tags:  5 polzades