AAFB Fallada del Jurat del VII Certamen Internacional de Fotografia Mallorca-2005

Fallada del Jurat del VII Certamen Internacional de Fotografia Mallorca-2005

Publicat: 17 / ago / 2005  |  Activitats

El diumenge 14 d’Agost, es va celebrar en l’actual seu de FAFIBA (Federació d’Associacions Fotogràfiques de les Illes Balears) del carrer Jeroni Rosselló, 31, la fallada del Jurat Clasificador del VII Certamen Internacional de Fotografia “Mallorca-2005”.

En aquesta ocasió la taula de valoració va estar composta per D. Domenèc Roca Tugas AFIAP, AFCF, Oficial d’enllaç CEF-FIAP, D. José Heredia Cortés, Tresorer de la Fed. Balear; D. Juan Fco. Palmer Picornell MFIAP, AFCF, Secretari de la Confederació Espanyola de Fotografia i, D. José Tamayo Álvarez, Vicepresident de la Fed. Balear, actuant en qualitat de Secretari amb veu però sense vot.

Prop de 1500 obres van ser classificades durant tota la jornada, de 9 del matí a 10,30 de la nit, gairebé ininterrompudament, sent atorgats els premis a 60 obres en monocrom (puntuació mínima 12 punts), 64 obres en paper color (puntuació mínima 13 punts), 36 diapositives (puntuació mínima 12 punts) i a 58 en l’apartat de fotografia experimental (puntuació mínima 12 punts), les quals seran valorades per a l’exposició que FAFIBA realitzarà a Palma pròximament una vegada realitzada el lliurament de premis, i que És Furgó Correu cobrirà íntegrament per a major informació dels seus lectors, realitzant un avanç dels premiats en el seu pròxim nombre.

Recordem la participació de la Associació d’Amics del Ferrocarril de Balears, en aquest concurs com entitat integrada en FAFIBA, i col·laboradora de l’apartat Premi Especial de Fotografia Ferroviària, la fallada de la qual del Jurat els vam avançar que ha estat atorgat a D. Ole Suszkiewicz EFIAP de Dinamarca, per la seva obra titulada "Of *Track". Recordar també l’entusiasme i la participació en aquesta secció especial de fotografia ferroviària de membres de la AAFB.

Font: José J. Méndez - Es Furgó Correu

Tags: